Ghid TV LED

Cele mai bune filme 4K HDR pe Netflix

Cum sa alegi un tv smart pentru filme pe Netflix

Probabil vrei sa urmaresti cele mai bune filme pe un tv smart, astazi, in 2021 o sa vorbim despre televizoarele compatibile pentru Netflix.

Vorbim despre avantajele folosirii Netflix, dar si punctele negative de care sa tineti cont cand alegeti un Televizor Smart.

Cum sa urmaresti cele mai bune filme pe Netflix?

Majoritatea considera ca abonamentele la Netflix sunt prea scumpe, insa se pot face concesii ca sa platiti sume mult mai mici lunare.

Avantajele Netflix pentru a vedea cele mai bune filme

Cei mai multi utilizatori (prieteni, rude etc) se unesc si cumpara pachetul Netflix PREMIUM. Astfel, vor avea posibilitatea ca sa urmareasca pe 4 dispozitive (televizoare) simultan cu acel cont. Deci, automat un abonament poate fi utilizat de catre 4 persoane. Abonamentul este 12 EURO, in total impartit la 4 persoane, va insemna un cost de 3 Euro pe luna.

Ce tv sa cumpar pentru netflix?

Sunt trei tipuri de televizoare pe care poti sa le cumperi:

  1. Televizor 4k ieftin non-smart + media player pentru Netflix
  2. Televizor 4k smart pe care sa instalati/configurati singuri aplicatia Netflix
  3. Televizor compatibil Netflix – caz in care netflix este incorporat in soft-ul televizorului, dar este mult mai scump.

Am mai discutat despre combinatia tv+media player in ACEST ARTICOL.

Asadar,

O sa caut un televizor smart cu procesor grafic performant pentru astazi. O sa pun accent pe 3 caracteristici esentiale pentru a urmari cele mai bune filme la o calitate 4k HDR.

Recomandare tv pentru a urmari cele mai bune filme

Televizor Samsung 4K HDR 163 cm

recomandare tv pentru cele mai bune filme

Acest model are un procesor grafic destul de puternic pentru a sustine rezolutia 4K de pe Netflix in regim de streaming.

Da, pe partea de wifi este destul de puternic, insa asigurati-va ca aveti si un router bun pentru RDS.

Am spus mai devreme ca o sa caut un televizor smart 4K HDR.

Da, HDR este o tehnologie care se extinde pe Netflix, din ce in ce mai multe filme sunt filmate cu aceasta tehnologie. Pentru viitor este bine sa aveti televizorul pregatit pentru a reda cele mai bune filme pe netflix prin HDR.

Diagonala mare de 163 de cm il recomanda a fi foarte bun pentru un living la casa.

[ratings]

LedTv

www.led-tv.ro urmărește cele mai bune și recente descoperiri în domeniul televizoarelor și vă arată ce este nou în 2021, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim cea mai bună informație, instrumentele și sfaturile de achiziție care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de noile tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Orice recomandare este obiectivă pentru a vă ajuta să alegeți la cele mai bune prețuri produsele din magazinele online din România dezbătute pe toate forumurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verifică de asemeni și
Close
Back to top button