Ghid TV LED

Cele mai bune televizoare in 2021

Recomandari cele mai bune televizoare led 4k hdr

Producătorii de televizoare LED împing marketingul cu nume cât mai pompoase și denumire extravagante a tehnologiilor folosite la televizoarele LED.

Trebuie să ținem cont de fiecare tehnologie? Mereu ne întrebăm ce televizoare să cumpărăm!

10 pasi pentru alegerea televizorului potrivit

Pasul 1. Alege bugetul alocat pentru televizoare

buget tv

Cu cât bugetul este mai mare cu atât ai caracteristici mai multe

Prețurile televizoarelor în 2020 au scăzut considerabil, Așadar poți să alegi un televizor de 42 de inch 4k la un preț rezonabil. dacă plătești mai mult, poți avea un televizor de 65 75 inch cu caracteristici de top.

Cu cât plătești mai mult cu atât vei avea mai mult contrast, culori mai bogate și un ecran mai mare.

Pasul 2. Alege diagonala televizorului

Până nu de mult, multe familii cumpărau televizoarele în funcție de canapelele pe care stăteau.

Dar astăzi, în 2021, lucrurile sau mai schimbat.

De fapt, dacă alegi un televizor 4k, o diagonală nu este niciodată prea mare. Deci, o diagonală mai mare este totdeauna binevenită. dacă stai între o cameră de bloc de 10 metri pătrați atunci un televizor de 40 inch, ar putea să fie suficient.

Dacă vorbim despre un televizor pentru un living mare de casă, atunci un televizor de minim 65 inch ar fi suficient. aici părerile sunt subiective, fiecare living are dimensiunile lui, așadar, vom alege televizorul în funcție de dimensiunea livingului.

Pasul 3. Alege oled sau led

Ca să ne fie mai ușor: o ledurile sunt mult mai scumpe, este de departe o tehnologie mai nouă cu o calitate a imaginii îmbunătățită. chiar dacă televizoarele OLED oferă o calitate a imaginii mai bună, un televizor bun 4k încă încă oferă o experiență vizuală spectaculoasă și vine cu caracteristici pe care le veți găsi și în televizoarele oled.

 • Prețul

Televizoarele LED sunt mai ieftine decât oledurile. cu toate acestea televizoarele oled se ieftinesc de la an la an.

 • Imaginea

Televizoarele LED sunt iluminate din spate, ceea ce înseamnă că în spatele ecranului vom avea becuri LED care creează imaginea televizorului. televizoarele oled nu au în spate becuri LED, în schimb fiecare pixel este iluminat individual.

 • Luminozitatea

Atât televizoarele LED cât și televizoarele oled sunt foarte bine iluminate. dar televizoarele LED au o luminozitate mai puternică în condiții de cameră iluminată.

 • Contrastul

Televizoarele oled nu pot afișa o imagine complet neagră. cu televizoarele oled fiecare pixel este stins și oferă o imagine de negru intens. contrastul de asemenea la televizoarele oled este mult îmbunătățit.

 • Grosimea televizoarelor

Ambele televizoare, și oled și led sunt extrem de subțiri. însă televizoarele oled pot fi de grosime a doua de credit.

 • Unghiuri de vizualizare

Televizoarele ieftine led pot avea probleme de vizualizare din unghi, așadar, va trebui să vă poziționați în fața lui pentru vizualizare.

Pasul 4. Alege rezoluția de televizoare

Alegeți rezoluția 4k și gata, povestea sfârșit.

Atât rezoluția full HD cât și rezoluția 4k oferă număr bon de pixeli. cu cât avem mai mulți pixeli cu atât mai bine. Deci, rezoluția 4K ar trebui să ne ofere imagini mai bune la o calitate și un contrast net superioare rezoluției full HD.

 • rezoluția 4k oferă o densitate a pixelilor mult mai mare
 • dacă Priviți la televizor numai la televiziune, atunci un televizor cu rezoluție full HD s-ar putea să fie suficientă
 • dacă voi uitați pe Netflix la filme cu rezoluție 4K, atunci un televizor uhd este mult mai potrivit
 • vă jucați pe calculator de gaming în 4k? un televizor uhd s-ar putea să fie o alegere mult mai bună
 • rezoluția HD este mult mai ieftină, orice utilizator și-o poate permite

Asigurați- vă că televizorul este compatibil HDR

Ce este 4k hdr? hdr= High Dynamic Range, ce face tehnologia hdr? simplu, îl face mult mai bun.

Dar va trebui să plătești pentru această tehnologie. Dacă poți, nu rata ocazia să o cumperi.

Reproducerea culorilor este mult mai fidelă, contrastul este îmbunătățit, imaginile întunecate apar mult mai bine, acuratețea culorilor este îmbunătățită și contrastul, la fel, este net superior.

Majoritatea producătorilor de filme au început să filmeze conținut cu tehnologia hdr. așadar, tehnologia hdr este de viitor.

Din ce în ce mai multe aplicații de streaming, gen: Netflix, HBO Go etc., oferă încă de pe acum conținut video cu tehnologia hdr încorporată.

Pas 5. De ce să nu te temi

Dacă vrei să ai un televizor bun, de calitate, principalele două categorii de care trebuia să ții seama în trecut, acum sunt deja devenite standard.

Rata de refresh: este bine știut cu cât este mai mare cu atât mai bine pentru ai dat cursivitate imaginii. Acum rata de refresh este similară la majoritatea televizoarelor.

Rata de contrast: din nou, contrastul nu diferă mult de la televizor la televizor.

Pasul 6 – alege Smart, alegeți streamingul

televizor smart 2020

Televizoarele Smart sunt standarde astăzi în 2020, Ăsta este un fapt bun. ( nu faceți streaming încă? o să faceți în curând.)

un televizor smart peste de o opțiunile:

 • de control fără fir. Nu veți mai avea fire care trec prin casă, veți putea instala aplicații native precum: Netflix, YouTube și HBO Go la câteva clicuri distanță.
 •  să redați orice conținut pe televizor, inclusiv filmările personale, fotografii și muzică de pe telefon sau computer.

Pasul 7. Conectare televizoare

 • Cablurile: aici părerile sunt împărțite, sunt multe controverse, dar sunt ferm în afirmații: un cablu HDMI face toată diferența. De ce este important? Pentru că reduce interferențele electromagnetice la conectarea wireless.
 • Porturile: asigurați-vă că aveți minim 3 porturi HDMI la televizor. veți putea conecta diferite device-uri prin cablu HDMI. fie un Media Player, fie un PC Gaming ori o consolă de gaming, porturile HDMI trebuie să existe în număr cât mai mare.
 • Conectivitatea Bluetooth: marea majoritate a televizoarelor vin cu bluetooth încorporat. ajută foarte mult dacă vreți să conectați o pereche de căști wireless prin bluetooth. sau să împerecheați telefonul Smart cu televizorul.

Pasul 8. Luați în considerare îmbunătățirea sunetului

Am scris nenumărate articole despre îmbunătățirea sunetului la televizoarele moderne.

Nu este nicio surpriză, marea majoritate a utilizatorilor au uitat ce înseamnă un sunet de calitate. O bună parte din televizoarele actuale oferă un sunet mediocru, și este lesne de înțeles de ce? Cu cât sunt mai subțiri, cu atât va fi mai dificil să încropeze boxe de calitate.

Așadar, vă recomand să vă orientați primul soundbar de calitate.

Exemplu ideal de soundbar: Sony soundbar HT-SF150

Pasul 9. Nu da atenție telecomenzii

Nu cumpăra televizorul în funcție de telecomandă. Puteți oricând să cumpărați o telecomanda Smart cu funcții Mouse, touch senzitive și cu gesture touch.

Pasul 10. Garanția televizoarelor

Când cumperi un televizor bun, garanția Standard este de doi ani. cu toate acestea, magazinele online precum eMAG, Păi îți dau opțiunea să cumperi un televizor cu garanția extinsă, bineînțeles contra cost. aici opiniile Sunt subiective, fiecare om este liber să aleagă Ce crede de cuviință.

Incă nu ești sigur ce televizor vrei să alegi?

O să facem un top 3 cele mai bune televizoare recomandate de noi.

Recomandare 3 cele mai bune Televizoare 4K HDR 2021

LedTv

www.led-tv.ro urmărește cele mai bune și recente descoperiri în domeniul televizoarelor și vă arată ce este nou în 2021, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim cea mai bună informație, instrumentele și sfaturile de achiziție care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de noile tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Orice recomandare este obiectivă pentru a vă ajuta să alegeți la cele mai bune prețuri produsele din magazinele online din România dezbătute pe toate forumurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button