Ghid TV LED

Cea mai bună solutie curatat ecranul televizorului

Cum sa cureti televizoarele/displayurile corect

Este plin internetul de recomandari de televizoare, dar nimeni nu scrie despre mentenanta/curatarea lor cu o solutie curatat ecranul.

Imagine

Nume

Ratingul Nostru

Pret si Detalii

Solutie pentru curatat ecrane LCD CLEANER K2 - 250ml + Laveta microfibra

Gel de curatare Hama pentru ecrane LCT/TFT

Kit de curatare cu solutie gel pentru monitoare si televizoare LCD

Televizoarele cu ecran plat și monitoarele, dintre care majoritatea sunt LCD (inclusiv LCD cu iluminare cu LED), precum și dispozitive cu ecran tactil de toate tipurile, necesită o atenție deosebită în timpul curățării.

Ecranele CRT mai vechi, de tipul celor utilizate în monitoarele “mari” și televizoarele, sunt sticlă și pot fi curățate aproape în același mod ca și orice alt sticlă din casa sau biroul dvs.

Ecranul cu ecran plat și afișajul tactil sunt, cu toate acestea, mult mai sensibile și pot fi ușor zgâriate și deteriorate în timpul curățării. Același lucru este valabil și pentru ecranul laptopului sau a tabletei și, adesea, la ecranul smartphone-ului sau al cititorului de cărți electronice.

Notă: Televizoarele cu plasmă sunt din sticlă, la fel ca multe ecrane touchscreen, dar de cele mai multe ori au aplicat și un strat foarte sensibil de anti-orbire. Vă recomandăm să acordați aceeași atenție specială acelor tipuri de afișaje.

Urmați pașii simpli de mai jos pentru a curăța în siguranță ecranul dvs. cu ecran plat, televizorul, ecranul laptopului sau alt dispozitiv în doar câteva minute.

Cum să cureți televizorul led sau monitorul

cea mai buna solutie curatat televizorul 2020

 

Iată câteva sfaturi utile de care să ții cont.

Sigur, sunt multe metode și o să abordez o soluție cât mai eficientă și mai ieftină. Sunt câțiva pași de urmat, dar este important să le dați atenție pentru a evita orice surprize neplăcute.

 • 1. Opriți dispozitivul. Dacă ecranul este întunecat, va fi mai ușor să vedeți zonele murdare sau grase.

De asemenea, oprirea dispozitivului împiedică apăsarea accidentală a butoanelor pe care nu doriți să le împingeți, ceea ce se întâmplă foarte mult atunci când se curăță dispozitive touchscreen, cum ar fi tablete, iPaduri etc.

 • 2. Utilizați o lavetă uscată și moale și ștergeți foarte ușor ecranul, sau cu o cârpă din microfibră sau cu o garnitură uscată, ambele alegeri sunt la fel de fantastice.

Cea mai ușoară și ieftină metodă de a curăța ecranul de televizor.

 • 3. Dacă pânza uscată nu a îndepărtat complet murdăria sau uleiul, nu apăsați mai tare în încercarea de ao curăța.

Apăsarea directă pe ecran poate duce adesea la arderea pixelilor, în special la afișajele laptop, la monitoarele desktop și la ecranele TV LCD / LED.

 • 4. Dacă este necesar, umeziți cârpa cu apă distilată sau cu o proporție egală de apă distilată cu oțet alb.

Multe companii vând, de asemenea, sticle mici de pulverizare de curățare specială pentru ecrane plate.

 • 5. Marginea din plastic care înconjoară ecranul poate fi curățată cu orice dispozitiv de curățare multifuncțională, dar aveți grijă să evitați contactul cu ecranul însuși.

Sfaturi și informații suplimentare

Evitați să folosiți prosoape de hârtie, hârtie igienică, hârtie absorbantă, cârpe sau ceva asemănător cămășii dvs. pentru a șterge ecranul. Aceste materiale non-ultrasoft pot zgâria afișajul.

Evitați produsele de curățare care conțin amoniac (cum ar fi Windex®), alcool etilic (Everclear® sau alcool etilic puternic), toluen (solvenți de vopsea), precum și acetonă sau acetat de etil (una sau cealaltă este adesea folosită pentru îndepărtarea unghiilor) .

Aceste substanțe chimice pot reacționa cu materialele pe care ecranul plat este fabricat sau acoperit, ceea ce ar putea decolora permanent ecranul sau ar putea provoca alte tipuri de deteriorări.

Nu pulverizați lichide direct pe ecran. S-ar putea scurge în dispozitiv și ar putea provoca daune. Asigurați-vă că puneți întotdeauna lichidul din kitul cu solutie curatat direct pe cârpă și apoi ștergeți ecranul.

Aceleași reguli de curățare se aplică indiferent dacă televizorul este 8K, 4K sau 1080p (HD). Aceste diferențe nu înseamnă că afișarea este în mod necesar făcută din orice altceva, necesitând o curățare diferită, este doar o măsură a numărului de pixeli pe inch pe care i-au împins în același spațiu.

Doriți să vă cumpărați propriile produse de curățare pentru a curăța ecranul TV și alte electronice? Vedeți lista noastră cu cele mai bune produse tehnice de curățare pentru unele dintre preferatele noastre preferate.

Dacă vă curățați televizorul deoarece pare murdar, dar apoi găsiți că ecranul este de fapt deteriorat fizic, puteți sa va pregatiti sa cumparati alt televizor nou.

Recomandare solutie curatat pentru televizor:


Kit set universal de curatare ecrane

O soluție ieftină de kit de curățare ecrane lcd și tv

solutie ieftina de curatat ecranele de televizoare si monitoare

Cele mai bune caracteristici:
 • Fara alcool
 • Efect antistatic
 • Are și manual de utilizare

 

Este cea mai bine vanduta solutie de curatat ecranele. Este foarte buna pentru orice display-uri. Atat timp cat nu faceti exces de umezeala cand o aplicati pe laveta.

Descriere

Formula ecologica si antistatica, nu contine alcool si amoniac

Potrivit pentru toate tipurile de ecrane, recomandat pentru TV LCD, Monitoare PC, Tablete, Camere digitale, Telefoane mobile

Continutul unui pachet:

 • 100 ml solutie de curatat
 • 1 bucata 16 x 18 cm laveta pentru curatat
 • 1 bucata perie antistatica
 • Manual de utilizare
Păreri PRO:
 • nu conține alcool
 • lavetă antistatică
 • preț ieftin
Păreri CONTRA:
 • nimic

 

 

 

LedTv

www.led-tv.ro urmărește cele mai bune și recente descoperiri în domeniul televizoarelor și vă arată ce este nou în 2021, ce contează și modul în care tehnologia vă poate îmbogăți viața. Vă oferim cea mai bună informație, instrumentele și sfaturile de achiziție care vă vor ajuta să decideți ce să cumpărați și cum să beneficiați la maximum de noile tehnologii moderne din viața dumneavoastră. Orice recomandare este obiectivă pentru a vă ajuta să alegeți la cele mai bune prețuri produsele din magazinele online din România dezbătute pe toate forumurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button